'Kaars voor jou' kaarsen als relatiegeschenk

'Kaars voor jou' kaarsen als relatiegeschenk

'Kaars voor jou' kaarsen als relatiegeschenk
'Kaars voor jou' kaarsen als relatiegeschenk 'Kaars voor jou' kaarsen als relatiegeschenk 'Kaars voor jou' kaarsen als relatiegeschenk 'Kaars voor jou' kaarsen als relatiegeschenk

'Kaars voor jou' kaarsen als relatiegeschenk

Geplaatst op 25-6-2018 door Luz para Loes

Kaarsen zijn altijd een mooi cadeau om te geven. Ze stralen warmte en gezelligheid uit. Ook als relatiegeschenk zijn kaarsen zeer geschikt.  Zeker als de kaarsen nog een persoonlijk tintje hebben, omdat ze handgemaakt zijn. 'Kaars voor jou' maakt deze unieke kaarsen met een verhaal, ontstaan uit liefde. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u denken aan een kaars met een mooie persoonlijke tekst of aan een leuk setje van miniatuurkaarsen. Wij pakken onze kaarsen graag mooi voor u in als geschenk en verzorgen de levering. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sinds begin deze maand zijn de kaarsen van 'Kaars voor jou' ook verkrijgbaar bij La Moustache in Boxtel. La Moustache is al sinds 1973 uw specialist op het gebied van cadeauartikelen en leverancier op het gebied van relatiegeschenken, kerstpakketten.

kaarsen, relatiegeschenk, cadeau, inpakken

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!