SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop

Geplaatst op 27-8-2018 door Luz para Loes

Afgelopen week werd ik benaderd door mijn wijkgenoot Therese. Zij gaat samen met enkele collega's van 'Durlinger' schoenen meelopen aan de SamenLoop voor Hoop in Sint-Oedenrode komend weekend (zat. 1 sept. – zon. 2 sept. 2018). Ook bemannen ze tijdens de Samenloop een mooie stand. Hier zullen ze diverse spulletjes verkopen, waarvan een gedeelte van de opbrengst naar het KWF zal gaan.

Op haar vraag of ik ook enkele kaarsen wil doneren om in haar stand te verkopen, zei ik natuurlijk volmondig ja! Met 'Kaars voor jou’ steun ik KWF ook. Omdat ik zelf achter deze organisatie sta maar vooral uit naam van onze Loes. Zij vond KWF ook zeer belangrijk. Zo jong als ze was, zamelde ze al geld in voor deze stichting. Zittend aan de kant van de weg, met diverse spulletjes die zij samen met haar vriendin te koop aanbood. Daarom doneer ik graag een aantal kaarsen voor de verkoop in de stand van Durlinger. Ook zal er een kaars van 'Kaars voor jou’ worden gebrand tijdens de Samenloop. Voor iedereen die meeloopt en voor de mensen voor wie men loopt! Ik wens iedereen veel succes met lopen, met veel mooie en hartverwarmende momenten!

SamenLoop voor Hoop, KWF, donatie

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!